dilluns, 14 de maig del 2012

FEM MATEMÀTIQUES

L'Anna Cerdán Buil alumna de 6è de la nostra escola, que havia quedat primera  de tota la provincia de Barcelona al FEM MATEMÀTIQUES, ha quedat sots-campiona de Tot catalunya a la final que es va disputar el dissabte 12 de maig a Lloret. Felicitats!!!
El FEM MATEMÀTIQUES és una activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en tot l'alumnat de sisè de Primària i primer cicle de l'ESO. També permet intercanviar experiències i compartir propostes per part del professorat de les diferents comarques de Catalunya. A més, vol sensibilitzar la societat catalana en general sobre la necessitat de millora d'una educació matemàtica que afavoreixi el desenvolupament personal i la integració social d'uns ciutadans i ciutadanes lliures i responsables.


Es tracta d'una activitat organitzada anualment per la FEEMCAT amb el suport del Departament d'Educació. Està dirigida a tots els alumnes de sisè de Primària i primer i segon d'ESO dels centres escolars de Catalunya. S'organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases.



2 comentaris:

Nyorda Suprema (Aina) ha dit...

Anna, et mereixes un exel·lent a matemàtiques, ja que vas quedar tant amunt en el concurs.


FELICITATS!!!


Aina Gustamante Clavell

jonny valenti ha dit...

Hola sóc el Jonny de 6è. Volia dir que ets una campiona