dilluns, 28 de febrer del 2011

SETMANA DIVERTIDA

Avui hem vingut amb ulleres i/o corbata.

Demà toca pintats com indis.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc la Sandra de 6è a sigut molt divertit portar les ulleres divertides algunes persones portaven les ulleres de busejar,d'esquiar(jo),hippie etc
i també les corbates que el Joan Carles portava la corbata del pato donald

Anònim ha dit...

Hola soc l' Andrea de 6è i em va agradar molt tenir que portar ulleres, va ser molt divertit i la foto ha quedat molt xula!!

Anònim ha dit...

Hola soc l' Alba de 6è i encara que no vaig venir aquell dia pel matí em va semblar molt divertit portar la corbata i la foto hos va quedar molt bé!!!

Anònim ha dit...

Hola soc l'Alba de 6è i el Jordi de 2n i a els dos ens ha agradat molt aquesta idea de portar les ulleres divertides i la corbata del pare o de la mare

Carla ha dit...

Hola, sóc la Carla de 5è, per a mi lu més divertit de tot, va ser anar amb pijama, perquè anaves molt comode, i lu que més es que vem anar amb sabatilles i amb ninos.
Però ara tots els nens/es estaran amb mi, es diver veure els profes amb pijama, més el Joan Carla, que semblava un doctor!!!

Anònim ha dit...

La foto ha quedat xulissima!!
Va ser molt divertit veure a tots els nens de l' escola amb ulleres i/o corbata i les idees del que portar per a la setmana divetida han sigut molt originals, sobretot la d'anar amb pijama per l' escola!!!

Andrea, 6è

Anònim ha dit...

hola sóc la joana va ser "SUPER GUAI".
Va ser una setmana diferent però molt divertida.


p.d: anavaem tots molt guapos

Anònim ha dit...

Hola sóc una la Paula de 6è i ami en va agradar molrt la semana divertida,jo portava unes ulleres de hippi.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Paula de 6è i a mi em va agradar molt la semana divertida,jo portava unes ulleres de hippie i la Sandra de esquiar.

Anònim ha dit...

HOLA SÓC LA JOANA I JO PORTAVA UNES ULLERES DE LLEOPARD!!!!

Anònim ha dit...

Hola sóc la Melanie de 6é: Aquell dia va ser molt divertit ,amb les ulleres que portaven totes els nens. Les corbates tambe eran molt boniques , jo portava una de diamants molt xulos .... Atentament Melanie:

Míriam Corderí!!! ha dit...

Hola sóc la Míriam de 5è, i volia dir que:
La disfreça que porteu esta molt bé.
dew

Anna ha dit...

Hola, sóc l'Anna de 5è.
La setmana divertida va ser molt xula,i el que mes em va agradar va ser anar amb pijama per el cole i veure els profes amb pijama.

Adèu,Anna