dilluns, 11 de juny del 2012

Menjar japonès a l'escola

Una de les activitats dutes a terme pels alumnes de 4t dins del seu projecte "Els menjars d'arreu del món" ha estat l'elaboració de menjar japonès.

El passat dilluns 4 de juny, el prestigiós cuiner Sr. Komuta, pare de la Yuna de quart i del Daichi de sisè, va tenir l'amabilitat d'explicar tot d'anècodtes, curiositats... de Japó i, concretament, de la cuina japonesa. A més, va ensenyar als alumnes d'ambdues classes a elaborar algun plat, que tot seguit van poder degustar.


I, per anar fent la boca aigua... Una imatge diuen que val més que mil paraules! I en aquest cas, unes quantes imatges valen més que una sola paraula!

Ara toca... DEGUSTAR-LES! BON PROFIT!

5 comentaris:

Míriam Corderí!!! ha dit...

Hola sóc la Míriam de 6è,
i el menjar japonès que vem menjar a l'escola del pare del Daichi de 6è i la Lluna de 4rt. era bonissim, adamés tenia un sabor dolç.
El peix amb la salsa estava molt bo, només que picava una mica tot junt.
Adéu!
Míriam!

Anònim ha dit...

hola sóc l'Arnau Tarrés de 6è i vull dir que els alumnes de 6è també va provar el menjar i estava bonissim!!!

Nyorda Suprema (Aina) ha dit...

Hola sóc l'Aina de 6è i he de dir que el pare del Daichi és un autèntic professional cuinant.
Em va agradar molt el peix cru i les boles d'arròs, però les algues també em van agradar perquè eren salades.

Em va encantar el taller.

Adéu,
Aina Gustamante

Anònim ha dit...

Hola Uxua! Sóc la Maite, la teva mestra de 3r. Quina il·lusió que hagis guanyat aquest premi. Es podria haver penjat el teu conte al Bloc.
Estàs molt maca.
Moltes felicitats!

Jonny valenti ha dit...

Hola sóc el Jonny de 6è. Com molt bé ha dit l'Aina Gustamante el pare del Daichi és un grandíssim professional. Vaig tastar el peix cru, i no podia deixar de menjar-lo
ÉS UN PROFESSIONAL!!!!
Adéu,
Jonny valentí