dimarts, 10 d’abril del 2012

Festa de l'esport

El divendres 30 de març, vam celebrar la festa de l'esport, vam acabar molt cansats però ens ho vam passar molt bé. Mireu algunes fotos.















4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola sóc l'Arnau Tarrés de 6è i vull dir que van ser molt divertides totes les proves però la més divertida va ser el castell inflable, però totes les proves estaven molt bé.

Anònim ha dit...

hola soc la paula castillo de 6è i va ser molt divertit sobre tot els castells inflables i el que em va cansar va ser lo de el parc de la pegaso amb el borja...

Anònim ha dit...

Hola,

vull dir que vaig acabar suada aquell dia, però que també em vaig divertir molt. Les millors proves van ser els castells inflables i la prova en la qual havíem de pujar a la corda que hi havia penjada.

Adéu,

Aina 6è

Míriam Corderí!!! ha dit...

Hola sóc la Míriam de 6è,
aquest any la veritat es que a estat una mica millor que el any passat, perquè hi ha un inflabre nou, i molt més gran, era un drac verd, i crec que ho van fer perquè el gegant de la nostra escola es un drac blau!
Em va encantar, i vaig aprofitar a jugar el maxim posible, perquè aquest és l'lultim any que estarè a l'escola, i no m'agradaria anarmen de l'escola, perquè aqui e apres moltes coses, i no saveu com us ho agreixo!!!
Adèu!!!
Míriam!!!