dijous, 26 de maig del 2011

Flic Flac circ

El dimecres 19 de maig els nens/es de 5è vam fer l'actuació del Flic flac que aquest any estava inspirat en els llibres de Julius Verne. El Conte del qual vam fer la nostra actuació va ser de 20.000 Llegües de Viatge Submarí.




10 comentaris:

miriam ha dit...

Hola sóc la Míriam de 5è, i jo estava fent el flic flac allá dalt.
M'ho vaig passar molt bé, peró estava molt nerviosa quant estava allá datd, pero despres d'una estona em vaig tranquilitzar(per sort).
Si em donesin una opurtunitat repetiria!
Dew!

Eva ha dit...

Hola, soc l'Eva de 5è.
Aquest Flic Flac a estat molt guai.
A mi m'agradaria tornar-ho a repetir,
i crec que estic parlant per tota la classe quan dic això.

Anònim ha dit...

Em sembla fantàstic portar el món del circ i les acrobàcies al teatre. Aquesta combinació on els nens de 5è han col·laborat tots junts alhora i on tots, sense cap mena de distinció, han estat els protagonistes, ha merescut la pena. A més, aquest acte ha servit per a conèixer el poder de la imaginació de la mà de Jules Verne.

MOLTES GRÀCIES, PRINCIPALMENT, A LA LUCRE.

Anònim ha dit...

Hola sòc la Paula de 6è, es veu que su van passar molt bé, i per les fotografies es veu molt bonic.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Sandra de 6è espero que els nens i nenes de 5è s'hagin passat molt bé fent al flic-flac,la classe de 6è l'any passat també vem fer el flic-flac de la Padreratambé ens ho vem passar molt bé, felicito a la Lucrecia!!!

Anònim ha dit...

Hola sóc la Paula B de 6è, espero que els de 5è aixint disfrutat del flic flac tant com nosaltres l'any passat, però la què és mereix un aplaudiment és la Lucre per ser tant bona profassora i ajudar-nos al maxim.

Anna ha dit...

Hola, soc l'Anna de 5è i quan estaven fent el FLIC FLAC m'ho vaig passar molt bé i a la vegada estava molt nerviosa pero em vaig tranquilitzar al igual que els meus companys.
A molts ens agradaria repetir-ho i espero que tots els alumnes que van passant per 5è disfrutin tant com he disfrutat jo i a la vegada aprenguin a treballar en equip
Disfruteu!!!!

Anònim ha dit...

Hola sóc la Míriam de 6è, i aquest flic flac va ser molt divertit, pro a l'hora molt dificil, perque tenies que fer equilibri, no parlar(casi jo no podia aguantar), i fer els passos que tocaven sense equivocarte.
Pro va ser molt divertit, i si pogues tornar a fer aquest vall amb la Lucrecia!
dew!
Míriam

helena ha dit...

Hola soc la Helena de 6è i m'ho vaig passa fenomenaltment jo feia de tauro amb el grup de l'Aina el Arnau cañada el Genis i la Ginebra.
La Lucrecia es la millor professora de educaciò fisica que em tingut mai!!!

lydiaaaaaaaaaa ramirez ha dit...

hola soc la lydia de 6é i el flic flac em va agradar molt i sortim molt guapos i monus un peto a tots